Lolgu Logo
Sector One Facebook  Sector One Twitter

League of Legends Ghent United is een community voor en door Gentse studenten, die zich focussen op League of Legends, gaande van toernooien tot events en wedstrijden. Join onze Facebookgroep voor meer updates!

De groep werd opgericht in 2012, met als doel om vrienden samen te brengen die League of Legends spelen, en al gauw werd er een heuse Gentse community gevormd. Als activiteiten worden er voor de leden toernooien georganiseerd, eenmaal per jaar een LAN-party, houden we iedereen op de hoogte van de LoL Esports, en proberen we ons steentje bij te dragen bij LoL gerelateerde evenementen (World Championship viewing party etc.). Ook hebben we in 2014 voor de eerste maal het Interfacultair Kampioenschap LoL georganiseerd, waarbij de 28 facultaire kringen van de Universiteit Gent het tegen elkaar konden opnemen, om te bepalen wie het sterkste team heeft.

Pers: Wij zijn altijd bereid om een woordje uitleg te geven over de community, het gamen of de eSports in het algemeen.

Sponsors: Een organisatie kan onze toernooien/events altijd sponsoren, of wij kunnen bijstand geven bij het organiseren van een toernooi/event.

We zijn op zoek naar medewerkers! Geïnteresseerd? Stuur gerust een mailtje.

Contact:
Algemeen – info[@]lolgu.be
Jens Valcke – Jens[@]lolgu.be
Niels Devos – Niels[@]lolgu.be