Lolgu Logo
Sector One Facebook  Sector One Twitter
League Fest op Insomnia58

2016 All-Star event in Barcelona

Insomnia is de grootste LAN-party in het Verenigd Koninkrijk, gaat al meer dan 15 jaar door, en is door de jaren uitgegroeid tot iets veel meer dan enkel een LAN.
Naast de competities is er ook een hele exhibition hall, waar je nieuwe games kan uitproberen en tal van merchandise vindt, en komen er special guests van de online gaming & streaming wereld langs.

De 58ste editie gaat door van 26 tot en met 29 augustus in Nec, Birmingham.
Meer info over het festival zelf vind je op https://insomniagamingfestival.com/

Introducing League Fest

Dit jaar wordt er echter ook een hele ruimte voorzien voor League of Legends, waar je kan meespelen aan toernooien, shows kan bekijken, of op de foto gaan met de talloze cosplayers die er aanwezig zullen zijn (of zelfs cosplayen natuurlijk).

Voor de cosplayers wordt de grootste Cosplay wedstrijd in de UK georganiseerd, met een gigantische prize pool én het evenement zal gestreamd worden.

Ook zullen er LCS spelers aanwezig zijn, zoals LemonNation & TheOddOne die met opkomend talent een team zullen vormen om deel te nemen aan het League Fest Pro-Am toernooi, die een prize pool heeft van £15,000.

Aangezien het op die datum (26-29/08) ook de LCS Split Finals zijn, zal je deze daar kunnen meevolgen op groot scherm samen met duizend andere fans.

Navigation

Add comment