Lolgu Logo
Sector One Facebook  Sector One Twitter
Nieuwe Nexus Siege game mode - LoLGU

Nieuwe “Nexus Siege” game mode

Met de toevoeging van de “Rotating Game Mode” heeft Riot een manier om leuke funmodes in het spel te brengen. Zo hebben we al URF, One For All, Hexakill, Ascension (en hopelijk Doombots of Doom en Black Market Brawlers ook nog). Maar er is nog een nieuwe game mode in ontwikkeling, namelijk Nexus Siege, waar je met belegeringswapens probeert de basis van je tegenstander te vernietigen, in een attack/defense gamemode.


Format:
– 5v5
– Aangepaste Summoner’s Rift
– Blind Draft type met Attack/Defence rondes

Hoe gaat het in zijn werk?
Een game bestaat uit 2 rondes, waarbij je een ronde aanvalt en een ronde verdedigt. Het aanvallende team 1 probeert zo snel mogelijk de nexus neer te halen, en zet hierbij een tijd neer. Bij de tweede ronde worden de rollen omgewisseld, en probeert team 2 nu de tijd van team 1 te verbeteren. Als team 2 daarin slaagt, winnen zij het spel, indien niet, heeft team 1 de snellere tijd en gaan zij met de overwinning lopen.

Siege warp trinket:
De trinkets in deze spelmode zijn vervangen door Siege warp trinkets, waarbij je kan teleporteren naar bepaalde punten op de map, om het spelverloop sneller te laten evolueren.

Crystal Shards:
Crystal Shards gebruik je om siege wapens te kopen. Deze kunnen helpen bij de aanval/verdediging, zoals het Black Market Brawler systeem. Crystal shards krijg je doorheen de match, en je kan er extra krijgen door kills te halen op spelers. Het defending team kan extra shards krijgen wanneer een toren neergehaald wordt, of wanneer ze een minion naar de vijandige fountain hebben kunnen brengen.

Gold & XP:
Net zoals bij Dominion of Aram, krijg je passief meer xp en gold dan op een normale gamemode. Dus je hoeft je hier niet zo te focussen op lasthitten, het belangrijkste is dat je een zo snel mogelijke tijd neerzet!

Obliterator:

Obliterator Nexus Siege - LoLGU

Een functie die enkel beschikbaar is voor het verdedigende team; als het verdedigende team 15 minions in de enemy fountain kan pushen, wordt de Obliterator laser geactiveerd. Deze laser doodt alles in iedere lane, waardoor de lane pressure gereset wordt, en het verdedigende team dus veel tijd kan winnen. Het aanvallende team kan hieraan ontsnappen door weg te lopen uit de lane.


Siege Weapons:

Iedere kant heeft 4 soorten siege weapons die ze kunnen gebruiken, om hen te helpen in de aanval/verdediging. Gekochte siege weapons verschijnen in je ‘summoner spells’ slot, wat wil zeggen dat er dus geen normale summoner spells in deze gamemode zijn! Je kan nooit twee dezelfde siege weapons met je mee hebben, wel 2 verschillende.

Attack:

Siege Ballista

De ballista is een long range siege weapon, die gebruikt kan worden om snel torens neer te halen.

Siege ballista Nexus Game mode - LoLGU


 Vanguard Banner

De Vanguard Banner is een soort van lokale baron buff, alle minions in de buurt worden sterker en pushen sneller.

Vanguard Banner Nexus Siege Mode - LoLGU


Shield Totem

Shield Totems geven je Siege weapons een shield
Shield Totem Nexus Siege LoLGU


Port Pad

Geeft je de mogelijkheid om extra teleporters neer te zetten op de map, waardoor je je pushing power kan versterken.

Port Pad Nexus Siege LoLGU


Defense:

Tower Surge: Beam of Ruination

Plaats je op een turret, die 3 beam blasts kan afvuren om de enemy minions/champions te doden.

tower surge beam of ruination Nexus Siege LoLGU


Tower Surge: Firestom Bulwark

De Bulwark geeft eerst het invulnerable effect van Zhonya’s aan je turret, waarna het vervolgens ontploft, en alles rondom dooddoet.

tower surge firestorm bulwark Nexus Siege LoLGU


Entropy Field

Bevriest alle vijandige minions, en vertraagt de champions. Zeer handig in teamfights.

entropy field Nexus Siege LoLGU


Flash Zone

De Flash Zone maakt een zone waarin je allies ongelimiteerd kunnen flashen (met een cooldown van 1 seconde).

flash zone Nexus Siege LoLGU


Nexus Siege is nog steeds in zijn testfase, dus het zal nog even wachten zijn vooraleer het uitkomt op de live servers, maar is alvast een nieuwe funmode om naar uit te kijken.

Navigation

Add comment